Većini preduzetnika kraj godine prolazi u pripremama za onu nadolazeću, spremanju za nove izazove, planiranju kako budžeta, tako i potrebnog kadra. Uglavnom u tom periodu država donosi nove zakonske i poreske izmene na koje se prilagođavamo već od samog početka godine.

Već smo upoznati sa pojedinim zakonskim okvirima čije nas primene očekuju tokom naredne godine, te smo došli na ideju da svima olakšamo prilagođavanje i umanjimo gomilanje poslovnih obaveza time što ćemo ubrzati aktivaciju i pokretanje novih klijenata.

Zašto čekati početak godine i krenuti u trku sa papirologijom kada se već na kraju ove možete pripremiti za digitalizaciju i olakšati poslovne procese, ne samo u narednoj godini, već i u budućem poslovanju Vaše kompanije?

Kako bismo novim klijentima olakšali kraj godine, u susret 2021. godini pripremili smo specijni popust i niz dodatnih pogodnosti. Iskoristite poslednje trenutke ove godine i priključite se najrazvijenijoj mreži za razmenu eRačuna i eDokumenata na području jugoistočne Evrope!

Za Vas smo pripremili niz benefita u vidu:

  • besplatne integracije sa računovodstvenim programom koji koristite;
  • besplatne edukacije na temu Zakonskih izmena koje predviđaju obavezno uvođenje eRačuna u poslovanje – Basic + napredni nivo edukacije (2+1 gratis polaznik)
  • besplatni zahtev za pristup servisu Moj-eRačun
  • besplatna obrada i priprema baze kupaca
  • besplatno pružanje korisničke podrške tokom celog trajanja ugovorne obaveze
  • uz Ugovor na 36 meseci obezbedili smo dodatna 3 meseca gratis korišćenja usluge našeg servisa nakon isteka Ugovorne obaveze;
  • promotivna cena sa 21% popusta po poslatom eRačunu/eDokumentu

Prelaskom na elektronsku razmenu računa i dokumentacije značajno bi bilo olakšano Vaše poslovanje, ubrzani procesi naplate i osigurana bolja likvidnost.

Iskoristite novogodišnje popuste i krenite pripremljeni u Novu 2021. godinu!

Akcija traje do 25.12.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem maila docloop.office@moj-eracun.rs ili pozivom na broj +381 60 0995351.