eDokumenti servisa Moj-eRačun

Osim eRačuna šaljite i ostale eDokumente. Iskoristite prednosti brze dostave, tačnosti i pouzdanosti.

Vrste eDokumenata

eOdgovor

Ukoliko ste primili eRačun koji želite odbiti eOdgovor vam to omogućava. Uz eOdgovor generiše se izjava u kojoj navodite razlog odbijanja. Imate uvid u vreme i datum kada je izdavalac eRačuna preuzeo vaš eOdgovor.

ePrijemnica

Nakon primanja robe, šaljete ePrijemnicu za koji dobijate potvrdu o preuzimanju. Preuzimanje ePrijemnice je brzo i jednostavno. Značajna prednost ePrijemnice je direktan unos stavki ePrijemnice u računovodstveni program.

eOdobrenje

Vreme potrebno za potvrdu eOdobrenja i potpisivanje izjave skraćuje se sa prosečnih 20 na 3 radna dana. Vaš primalac samo treba prihvatiti eOdobrenje i elektronski potpisati izjavu. eOdobrenja šaljete putem Kreiraj on-line aplikacije.

eZaduženje

Uz eZaduženje po potrebi možete generisati izjavu o razlogu zaduženja. Ovaj eDokument takođe ima potvrdu o tačnom datumu i vremenu kada je eZaduženje preuzeto. eZaduženje šaljete putem kreiraj online aplikacije.

eOpomena

Najefikasniji eDokument za ubrzavanje naplate. Slanje eOpomene traje nekoliko minuta i na taj način naši korisnici svakodnevno ubrzavaju proces naplate. Osigurano je tačno vreme preuzimanja eOpomene što vam garantuje dodatnu sigurnost.

eDokument/eIOS

Poslovne dokumente kao što su izvod otvorenih stavki (e-IOS), ponuda, rešenje možete slati kao eDokumente. Digitalizacijom svakodnevnih parnih dokumenata povećavate njihovu pravnu sigurnost i omogućavate bržu obradu i pretragu.

Digitalizujte svoje poslovanje

Aktivirajte uslugu eRačun i započnite digitalizaciju svog poslovanja!