WEBINAR Moj-eRačun

U skladu za Zakonima Republike Srbije, još 2018. godine organizovana je Moj-eRačun akademija u vidu stručne edukacijske radionice. Edukacija je primarno osmišljena kako bi informisala privrednike o pravom značenju pojma eRačun,  zakonskim okvirima RS i samim tim pomogla pravnim licima da na što lakši i brži način olakšaju i poboljšaju svoje poslovanje.

 Sama edukacija prilagođena je zaposlenima koji nisu informatički ili pravni stručnjaci, a žele steći znanja o eRačunima i savladati njihovu praktičnu primenu u svakodnevnom poslovanju i to odmah po završetku edukacije. Edukacija je idealna za zaposlene u računovodstvu i finansijama, menadžmentu i IT-u.

S obzirom na trenutnu situaciju, zbog pandemije izazvane koronavirusom, kao društveno odgovorna kompanija prilagodili smo samu edukaciju i pretvorili je u formu online stručne edukacije – webinara. Webinar je interaktivna edukacija, sa teoretskim i praktičnim delom predavanja koji će omogućiti pravnim licima da se upoznaju sa predstojećim izmenama i prilagode uvođenju eRačuna u poslovanje.

U nastavku možete pogledati komentare koje su podelile neke od kompanije koje su bile među polaznicima naših edukacija:

“Odlično predavanje. Sve pohvale za oba predavača. Divna Vam je poslovna ideja, odnosno FANTASTIČNA.” – UTP Morava doo

“Predivni predavači!” – Gradska uprava

“Odlični predavači. Nastavite sa edukacijama jer je privreda pogrešno razumela eRačun.” – B.P.M. Export Import doo

“Predavanje je bilo odlično i razumljivo! Hvala Vam.” – PSSS Čačak doo

“Predavači su jako predani svom pozivu i spremni da isprate sve naše zahteve i pitanja.” – EPOKSAN DOO ČAČAK

“Zahvaljujemo na Vašem veoma jasnom i preciznom izlaganju.” – Tabex doo Sremska Mitrovica

“Pohvala za temljeno, edukativno i prijatno predavanje. Ocena 10 jer ste ODLIČNI!” – Helios Srbija AD

Više informacija o temama koje obrađujemo i uslovima prijave možete očekivati u našem narednom blogu ili posetite https://www.moj-eracun.rs/cms/product/eracun-akademija/.

Uvek je potrebno informisati se i biti obučen za promene pre nego što krenemo u realizaciju. Iskoristite mogućnost online edukacije i krenite u korak sa promenama!